Hart voor Gezondheid

Wat levert het op?

Ik heb door de cursus een paar praktische handvatten gekregen om te reageren op mijn gedachten en spanningen. Gevolg: ik kan (meestal)  gemakkelijker genieten van dingen en ook van ‘niets’ doen, zonder het gevoel te hebben dat ik iets moet gaan doen/ ondernemen.

Nog een gevolg: geen of bijna geen neiging meer tot ‘snoepen’.
Voorlopig blijf ik nog maar even doorgaan.

Marion – twee maanden na de training

 

Voordat ik de cursus begon had ik een grote muur om me heen en voelde ik me eenzaam. Ik voelde me ook onrustig. Door de cursus is de muur nu afgebroken en ga ik zelfs graag een gesprek aan met anderen. Ik heb nu ook veel meer zin om activiteiten te ondernemen. Ik reageer minder impulsief en maak activiteiten veel bewuster mee. Ik woon nog steeds alleen maar voel me niet meer alleen. En o ja, ik ben ondertussen ook al 10 kilo afgevallen.

ELLY – een jaar na de training

 

Ik was sceptisch toen ik aan de cursus begon. Maar omdat hij door het Erasmus Medisch Centrum werd gegeven had ik er toch wel vertrouwen in. Pas na de 4e sessie viel bij mij het kwartje. Het heeft me veel gebracht. Ik ben rustiger, meer gefocused en blijer. Mijn lichaam voelt weer alsof het van mij is.
En ik snap niet hoe het kan maar ik blijf nu ook gemakkelijker van zoetigheid af.

MARTIEN – anderhalf jaar na de training
<<< Huis