Hart voor Gezondheid

Films

Perfect Days
Je wordt geleidelijk meegenomen in het ingetogen levensritme van een toiletschoonmaker zonder dat het saai of belerend wordt. De conclusie is duidelijk: ware schoonheid schuilt soms in het alledaagse.

Live to 100 – secrets of the blue zones
Van de bergdorpen op Sardinië tot een zonnige voorstad in Californië. Beuttner onderzoekt wat heeft bijgedragen aan de indrukwekkende levensduur in deze gemeenschappen. Miniserie van 4 afleveringen.

Navillera
Een 70-jarige met een droom en een 23-jarige met een speciaal talent helpen elkaar om balletdanser te worden. Een ontroerende serie over passie, je droom volgen en zorgzaamheid.

Intouchables
De film vertelt het verhaal van Philippe, een vrijwel geheel verlamde aristocraat op leeftijd, en Driss, een jonge ex-delinquent uit de banlieue van Parijs en de bijzondere vriendschap die ontstaat tussen deze twee.

Good luck to you, Leo Grande
Nancy is op zoek naar avontuur in de vorm van seks. Ze leert de mooie escortboy Leo kennen. Hun ontmoeting levert haar echter meer op dan louter seks op een hotelkamer. Intimiteit, humor en respect vormen de kern voor het ontdekken van de liefde. Liefde voor haar eigen lichaam en voor het leven. Stukje bij beetje vallen de maskers af waarachter Nancy en Leo zich verschuilen. Maar dat niet alleen. Ook hun eigen vooroordelen en die van de kijker worden bevraagd.

The Pianist
De film vertelt het verhaal van Wladyslaw Szpilman, een Poolse jood die het leven in een concentratiekamp overleefde. Hij verloor zijn hele familie, maar wist in de extreme omstandigheden van de Holocaust te overleven. Wat hem op de been hield, was zijn verlangen om vooruit te gaan en de troost dat zijn leven bestond uit muziek. Te midden van zijn kwetsbaarheid was hij in staat om zich te verzetten tegen vervolging, ziekte, eenzaamheid en pijn.

Samsara
Deze film is een coproductie tussen India, Duitsland, Italië en Frankrijk en kwam uit in 2001. Het verhaal gaat over een boeddhistische monnik die teruggaat naar zijn klooster, na drie jaar van diepe meditatie in de bergen. Als kind leeft hij al als monnik en hij weet nauwelijks iets af van de buitenwereld.

Groundhog Day
Dit is een inspirerende film op het grensvlak van komedie en drama. Er is ook een dunne lijn tussen realiteit en fictie. Een man wordt elke ochtend wakker en beleeft dezelfde dag, keer op keer. De tijd gaat niet vooruit. Hij zit gevangen in een dag die altijd op dezelfde manier start. Wat zijn dagen anders maakt is de manier waarop hij reageert op alles wat hem overkomt.

Forrest Gump
Deze film laat zien dat we vaak niet meer nodig hebben dan een simpel doel. Forrest Gump gaat over een geestelijk gehandicapte jongen die enorme triomfen behaalt. Maar wat hij het meeste waardeert is liefde, familie en vrienden.

Validation
Deze korte film van Kurt Kuenne gaat over vriendelijkheid en de gevolgen ervan.

Online >>>

info@hartvoorgezondheid.com
Bank: NL71INGB0675487633
KVK: 80369960