Hart voor Gezondheid

Boeken

Australië op blote voeten
Marlo Morgan krijgt een unieke kans een buitengewone reis te maken, waarmee een levenslange wens in vervulling gaat.

Afvallen met meer succes
en Toolbox Gewicht & Leefstijl
van Meijke van Herwijnen.
Meijke is voedingswetenschapper en leefstijlcoach. Zij geeft op een duidelijke, aangename manier tips voor een fijner leven dat meer inhoudt dan een paar kilo lichter zijn.

Zorg, een betere kijk op de mens van Lynn Berger
Een zoektocht naar de betekenis van zorg. Zoals de ondertitel al aangeeft.

De Keuze van Dr Edith Eva Eger
Een inspirerend levensverhaal waarin Dr Eger haar oorlogsherinne-ringen deelt. En waarin ze beschrijft hoe zij en haar cliënten kozen en kiezen voor vrijheid.

Natriltijd, terugbuigen na de storm van Riet Fiddelaers-Jaspers
Voor iedereen die geconfronteerd wordt met stormen in het leven. De titel verwijst naar het instinct van dieren dat wij ook wel zouden willen hebben. Na een stressvol en gevaarlijk moment, schudden de dieren de schrik uit hun lijf. Daardoor blijft het niet in de trauma-stand.

Besluit met consent van Baudy Wiechers en Rachel Kruk
Als je gemerkt hebt hoe helpend het is om goed te luisteren naar jezelf en naar de ander, wil je misschien méér. Dit handboek helpt je op weg naar een praktische invulling voor gelijkwaardig en flexibel samenwerken.

Woorden boek van Geert De Kockere
Vind je Ophaalbruggen van Geert De Kockere een mooi gedicht? In het prachtig uitgegeven Woorden boek staat een eigenzinnige selectie van zijn gedichten/gedachten. Alleen verkrijgbaar bij www.symposion.be/webwinkel/fijne-leeswaren/woorden-boek

Dankboek van Ernst-Jan Pfauth
Na twee jaar zelfhulpboeken lezen kwam Ernst-Jan Pfauth tot de conclusie: als je altijd streeft naar meer en beter, vergeet je dankbaar te zijn voor wat je al hebt. En dat terwijl onderzoek aantoont dat geluk juist sterk samenhangt met dankbaarheid. Daarom schreef Ernst-Jan dit Dankboek: een pleidooi voor dank-baarheid. In dit boek vind je (wetenschappelijke) achtergrond bij dankbaarheid én je kunt er zelf mee aan de slag door op drie momenten van de dag op te schrijven waar je dankbaar voor bent en waarom. Zin om te beginnen?

Anders op zoek naar gezondheid van Chantal Walg
De avontuurlijke Anders houdt ervan nieuwe dingen te ontdekken en is heel nieuwsgierig naar wat gezondheid nu eigenlijk betekent.

<<< Inspiratie 
Films >>>

info@hartvoorgezondheid.com
Bank: NL71INGB0675487633
KVK: 80369960