Hart voor Gezondheid

Onze opleidingen

De opleiding bestaat uit 4 dagen (twee weekenden) waarin je de methode doorloopt als deelnemer en je tegelijkertijd leert hoe je het overbrengt aan anderen. We doen dit door middel van meditatie, reflectie en het delen van ervaringen.

Je ervaart de korte meditaties die in Veerkrachtig Leven worden gebruikt en je leert over de kernwaarde van elke meditatie. Je gaat aan de slag met het ontdekken van jouw eigen verander- of behoudwens waardoor je richting je gewenste leven kunt gaan leven. En hoe je de deelnemers aan jouw trainingen kan begeleiden bij hún reis. 

Daarnaast oefenen we in het mindful spreken en luisteren zoals dat in de methode wordt aangeboden. Bovendien leer je omgaan met de valkuilen die je als trainer tegenkomt.

Kortom, je leert de achterliggende gedachten van de methode en hoe je deze over kunt brengen.

Na deze opleiding ben je Veerkrachtig Leven-trainer. Je krijgt daarbij ook een netwerk van collega’s waarmee je je ervaringen over deze methode kunt delen en vragen kunt stellen. Alleen ga je sneller. Samen komen we verder.

Voor mindfulnesstrainers
Een opleiding voor mindfulnesstrainers waarbij we, naast bovenstaand, extra aandacht besteden aan positieve gezondheid.

27 en 28 juli
14 en 15 september
10.00 tot 17.00 uur

Blaarthemseweg 83
5502 JT Veldhoven 
(om de deelnemers uit het noorden van het land tegemoet te komen verzorgen we het eerste weekend van deze opleiding in Makkum)

970€ (Voor zzp’ers 435€)

Voor therapeuten en leerkrachten
Een opleiding voor therapeuten, leerkrachten en andere begeleiders die werken met positieve gezondheid waarbij we, naast bovenstaand, extra aandacht besteden aan mindfulness.

31 augustus en 1 september
21 en 22 september
10.00 tot 17.00 uur

Blaarthemseweg 83
5502 JT Veldhoven 

970€ (Voor zzp’ers 435€)

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.