Hart voor Gezondheid

Inge Noorbergen

“Je gelukkig voelen met wie je bent en je rijk voelen met wat je hebt.”

las ik een keer ergen en deze spreuk sprak me gelijk aan en heeft me niet meer losgelaten.

Ik voel me dankbaar voor alle bijzondere momenten in mijn leven, en ben me ervan bewust dat niets vanzelfsprekend is.

Ik geniet bewust van de grote en de kleine dingen die het leven bijzonder maken. ik voel me gelukkig en verbonden met mijn man Albert onze kinderen, en kleinkinderen, familie en vrienden met wie we graag samen zijn en plezier hebben. Ik hou van koken, en van gezond en vooral lekker eten

Ik kan enorm genieten van de schoonheid van de natuur, buiten zijn wandelen of fietsen, ik hou van stilte en muziek van dansen en lezen.

Yoga en meditatie zijn al vele jaren de leidraad in mijn leven.

Creativiteit en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke waarden voor mij.

Ruim 25 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het basisonderwijs en mijn baan gecombineerd met mijn gezinsleven. Mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling bracht mij naar de opleidingen tot coach en mindfulness trainer.

“Er is voor mij een leven vóór Mindfulness en een leven met Mindfulness”

Tijdens mijn opleiding tot coach kwam ik in aanraking met de wereld van mindfulness en meditatie. Dit heeft voor mij veel veranderd in de manier waarop ik in het leven sta. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd bewuster te leven, rust te vinden in de hectiek van alledag. Me minder zorgen te maken en meer te genieten van het moment. Ik werd getroffen door de kracht die het had op mijn doen en vooral laten.

Toen ik zelf in een lastige fase in mijn leven zat, heeft het mij geholpen om een ​​omslag te durven maken. Een verandering die soms nodig is in je leven.

Ik heb de moed en het (zelf)vertrouwen gevonden om ruimte te geven aan deze verandering.

Van leerkracht voor de klas ben ik nu al een aantal jaar persoonlijk coach en mindfulnesstrainer.

Mindfulness en Positieve Gezondheid combineren voelt voor mij dan ook als  een logische stap. 

Als Coach en Mindfulness trainer of als jouw persoonlijk begeleider wil ik je graag inspireren en begeleiden in je veranderproces of het nu om grote of kleine veranderingen gaat. Ik help je graag om toegang te krijgen tot je innerlijke kracht.

“Fundamenteel zelfinzicht is de basis van alle menselijke groei en ontwikkeling”

<<< Team 
Contact >>>