Hart voor Gezondheid

Albert Hoogendijk

Ik, Albert Hoogendijk, leef in verbinding met mijzelf en anderen. Geïnspireerd door de natuur en aandacht voor details neem ik mijzelf en andere mee in het avontuur dat leven heet. 

Ik leid een bewust en fijn leven met Inge (mijn vrouw), de kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden met wie ik bijzondere momenten creëer. Het is mijn missie om mensen samenhang te laten ervaren tussen hoofd, hart en lijf. 

Om mensen te inspireren om hun ideale leven te creëren, zowel professioneel als privé. Door te vertrouwen op gezond verstand, en je intuïtie en van hieruit te handelen. 

  • Voelen  
  • Denken
  • Doen  

Om zo bewust & vol overgave van elke dag te genieten. Zorgen voor anderen begint met goed zorgen voor jezelf, zodat je elke dag vanuit een milde houding voor jezelf met humor en vertrouwen de dag in kan stappen. 

Mijn eerste ervaring met mindfulness was in 2011 door het volgen van de training mindfulness voor managers. Dit was een cadeautje voor mij, waar ik enorm van heb genoten. Inmiddels ben ik vertrouwd geraakt met de dagelijkse praktijk van mindfulness en heeft het mijn leven zo verrijkt dat het tijd is om het cadeautje door te geven.

Maar hoe doe je dit, een waardevol geschenk doorgeven?

Door 800 km naar Santiago de Compostella lopen en na te denken over hoe dit zou kunnen.

Door de opleiding als mindfulness trainer te volgen.

Door de moed te hebben mijn baan als manager bij de Raad voor de Kinderbescherming te beëindigen. en mijn hart te volgen.

Door een bedrijf te starten, Bemindful, samen met mijn vrouw Inge, met het idee: mindfulness kan voor iedereen  betekenisvol zijn

Positieve gezondheid heeft als uitgangspunt dat je zelf regie kan en mag hebben over je leven, ongeacht hoe het met je gaat.    

Dat zelfzorg net zo belangrijk is als voor een ander zorgen. De autonomie van ieder mens respecteren in de wetenschap dat kleine stapjes  kunnen leiden tot grote veranderingen. Ik wil je graag  hiermee  mee op weg helpen, met liefdevolle aandacht en compassie.

<<< Team 
Contact >>>